Mehmet Loshaj B.I.

Emri i biznesit Mehmet Loshaj B.I.
Emri tregtar N.T. "Çarri"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810214859
Numri i biznesit 80146124
Numri fiskal 600368519
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 25/07/2000
Komuna Deçan
Adresa Carrabreg i Epërm
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mehmet Loshaj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mehmet Loshaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë