D.P.T.SH. VËLLEZËRIT BEJTA B.I.

Emri i biznesit D.P.T.SH. VËLLEZËRIT BEJTA B.I.
Emri tregtar Dyqan i pavarur tregtare sherbyese VELLEZRIT BEJTA
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811594101
Numri i biznesit 80146329
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 24/07/2000
Komuna Deçan
Adresa Isniq
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Brahim Sinanaj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Brahim Sinanaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Primarë