Brahim Iberhysaj B.I.

Emri i biznesit Brahim Iberhysaj B.I.
Emri tregtar Ndërmarrja tregtare Private " DETEX "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810214784
Numri i biznesit 80146302
Numri fiskal 600123806
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 24/07/2000
Komuna Deçan
Adresa Deçan, , Luan Haradinaj p.n.
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Brahim Ibërhysaj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Brahim Iberhysaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4641 Tregtia me shumicë e tekstileve Primarë
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Sekondarë
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Tjera
4775 Tregtia me pakicë e artikujve kozmetikë dhe të tualetit, në dyqane të specializuara Tjera
4642 Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve Tjera
4645 Tregtia me shumicë e artikujve të parfumerisë dhe kozmetikës Tjera