Haxhi Bozhdaraj B.I.

Emri i biznesit Haxhi Bozhdaraj B.I.
Emri tregtar Ndërmarrja Prodhuese Qark. Shërb. " Vektor - B "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811278995
Numri i biznesit 80125577
Numri fiskal 600043096
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 15
Data e regjistrimit 20/07/2000
Komuna Deçan
Adresa Rastavicë
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 25/09/2020
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Haxhi Bozhdaraj Përfaqësues i autorizuar Përfaqësues i Autorizuar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Haxhi Bozhdaraj 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5210437 Njësia 1 Pejë, Pejë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1610 Sharrimi i drurit dhe zdrukthëtaria Primarë
1629 Prodhimi i produkteve të tjera nga druri; artikujve nga tapa, kashta dhe materialeve thurëse Sekondarë
4613 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndës së drurit dhe materialeve të ndërtimit Tjera
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera
2223 Prodhimi i artikujve të plastikës për ndërtimtari Tjera
2512 Prodhimi i dyerve dhe dritareve prej metalit Tjera