CLIMASAN B.I.

Emri i biznesit CLIMASAN B.I.
Emri tregtar N.T.SH. " CLIMASAN "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 70103763
Numri fiskal 600123947
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 14
Data e regjistrimit 04/03/2004
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, K.e Diellit II Lagja e Re
Telefoni 044/235-355
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 05/05/2014
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sani Osmani Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sani Osmani 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
7112 Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Primarë
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Sekondarë
7120 Testimi teknik dhe analizat Tjera
8292 Aktivitetet e paketimit (ambalazhimit) Tjera
2599 Prodhimi i produkteve të tjera metalike p.k.t. Tjera
2790 Prodhimi i pajisjeve të tjera elektrike Tjera
4321 Instalime elektrike Tjera
4322 Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Tjera
4662 Tregtia me shumicë e veglave të makinerive Tjera
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
4676 Tregtia me shumicë e produkteve të tjera të ndërmjetme Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera