A. UNIVERSAL B.I.

Emri i biznesit A. UNIVERSAL B.I.
Emri tregtar Autoservisi Univeersal Isniq
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811593624
Numri i biznesit 80007612
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 16/06/2000
Komuna Deçan
Adresa Isniq
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Haklaj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arsim Haklaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Primarë