Zenun Maksutaj B.I.

Emri i biznesit Zenun Maksutaj B.I.
Emri tregtar Ndërmarrja Tregtare Prodhu. " Deni Commerc "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810214437
Numri i biznesit 80007558
Numri fiskal 600028965
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 13/06/2000
Komuna Deçan
Adresa Pozhar
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Zenun Maksutaj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Zenun Maksutaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4613 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndës së drurit dhe materialeve të ndërtimit Primarë
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Sekondarë
1610 Sharrimi i drurit dhe zdrukthëtaria Tjera
1624 Prodhimi i kontejnerëve nga druri Tjera
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Tjera