Blunt & Real SH.P.K.

Emri i biznesit Blunt & Real SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810199283
Numri i biznesit 71280667
Numri fiskal 601633474
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 20/05/2016
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, M.Gradica,H.10/4
Telefoni 044/264-044
E-mail ///
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Ilir Zhita Agjent i Regjistruar
Edon Dedi Drejtor

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Ilir Zhita 300.00€ 30.00%
Edon Dedi 700.00€ 70.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1820 Riprodhimi i mediave të incizuara Primarë
9003 Krijimtaria artistike Tjera
9004 Funksionimi i objekteve të artit Tjera
9329 Aktivitetet e tjera të argëtimit dhe rekreacionit Tjera