N.T.P.SH.P. RINA B.I.

Emri i biznesit N.T.P.SH.P. RINA B.I.
Emri tregtar Ndërmarrja tregetare prodhuese me shumice dhe pakice Rina Junik
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811593583
Numri i biznesit 80007469
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 28/06/2000
Komuna Deçan
Adresa Junik
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Jusuf Salihaj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Jusuf Salihaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5002575 N.T. RINA PETROL Deçan, Junik

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4613 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndës së drurit dhe materialeve të ndërtimit Primarë