Bujar Ukëhaxhaj B.I.

Emri i biznesit Bujar Ukëhaxhaj B.I.
Emri tregtar N.T.SH. " EDONA "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810214164
Numri i biznesit 80001797
Numri fiskal 600387535
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 30/05/2000
Komuna Deçan
Adresa Deçan, Luan Haradinaj
Telefoni 044 180 328
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Hasime Ukëhaxhaj Menagjere.
Bujar Ukëhaxhaj Agj. i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Bujar Ukëhaxhaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5002486 Restorant - Motel Ylli Deçan, Isniq

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë
4635 Tregtia me shumicë e produkteve të duhanit Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera