EUROFRUTI SH.P.K.

Emri i biznesit EUROFRUTI SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810196297
Numri i biznesit 71054446
Numri fiskal 601114705
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 28/04/2014
Komuna Prishtinë
Adresa Mramor
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Bejtush Gashi Drejtor - Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Bejtush Gashi 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0113 Kultivimi i perimeve, pjepërave dhe shalqirit, bimëve rrënjore dhe tuberoze Primarë
0119 Kultivimi i bimëve të tjera njëvjeçare Tjera
0124 Kultivimi i frutave me bërthamë dhe frutave me farë Tjera
0125 Kultivimi i frutave të tjera pemore, shkurreve dhe arrave Tjera
0126 Kultivimi i frutave vajore Tjera
0127 Kultivimi i kulturave për prodhimin e pijeve Tjera
0128 Kultivimi i erëzave, bimëve aromatike, farmaceutike dhe mjekësore Tjera
0129 Kultivimi i bimëve të tjera shumëvjeçare Tjera
0161 Aktivitetet ndihmëse për prodhimet bimore Tjera
1032 Përpunimi i lëngut të frutave dhe perimeve Tjera
1039 Përpunimi dhe konservimi tjetër i frutave dhe perimeve Tjera
1089 Përpunimi i produkteve të tjera ushqimore p.k.t Tjera
2053 Prodhimi i vajrave esenciale Tjera
4631 Tregtia me shumicë e frutave dhe perimeve Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4776 Tregtia me pakicë e luleve, bimëve, farërave, plehrave artificialë, kafshëve përkdhelëse dhe ushqimi i tyre, në dyqane të specializuara Tjera
0111 Kultivimi i drithërave (përveç orizit), i bimëve bishtajore dhe i farërave vajore Tjera