Bujar X. Kryeziu B.I.

Emri i biznesit Bujar X. Kryeziu B.I.
Emri tregtar P.Z.P. " Univerzal "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810194811
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 5
Data e regjistrimit 05/02/2019
Komuna Kamenicë
Adresa Rogoçicë
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Bujar Kryeziu Person i autorizuar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Bujar Kryeziu %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Sekondarë