Zeqir Oseku B.I.

Emri i biznesit Zeqir Oseku B.I.
Emri tregtar N.T.SH. ' Albi '
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810192667
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 29/01/2019
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë, Pashko Vasa p.n.
Telefoni 044-334-670
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Oseku Person i Autorizuar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Zeqir Oseku 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4939 Transporti tjetër rrugor i pasagjerëve p.k.t. Primarë
4941 Transporti rrugor i mallrave Sekondarë
5229 Aktivitetet e tjera mbështetëse të transportit Tjera
7911 Aktivitetet e agjencive të udhëtimit Tjera
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Tjera
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera