Visar H. Bislimi B.I.

Emri i biznesit Visar H. Bislimi B.I.
Emri tregtar D.P.Z. ,, TONI "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810141424
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 18/07/2018
Komuna Ferizaj
Adresa Ferizaj, , Rexhep Bislimi
Telefoni 044/271-938
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Bislimi Agj. i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Bislimi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë