Bejtush Qizmolli B.I.

Emri i biznesit Bejtush Qizmolli B.I.
Emri tregtar D.P.T.,,Kalaja"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810346834
Numri i biznesit 80111223
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 20/07/2000
Komuna Mitrovicë
Adresa Mitrovicë, 11, Agim Hajrizi
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Bejtush Qizmolli Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Bejtush Qizmolli %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4722 Tregtia me pakicë e mishit dhe produkteve të mishit në dyqane të specializuara Primarë