VIVA PLUS - 1 SH.P.K.

Emri i biznesit VIVA PLUS - 1 SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810198988
Numri i biznesit 71269388
Numri fiskal 601618145
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 20/04/2016
Komuna Istog
Adresa Istog, Rinia
Telefoni 049/488 050
E-mail ///
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Liridon Idrizaj Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mehmet Idrizaj 500.00€ 50.00%
Liridon Idrizaj 500.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5258324 Njësia Nr. 1 Istog, Istog

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë
4722 Tregtia me pakicë e mishit dhe produkteve të mishit në dyqane të specializuara Sekondarë
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Tjera
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Tjera
5229 Aktivitetet e tjera mbështetëse të transportit Tjera