Valbone Krelani B.I.

Emri i biznesit Valbone Krelani B.I.
Emri tregtar D.P.Z. "RAFAELO"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810098013
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 23/02/2018
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë, Aleksander Moisiu
Telefoni 044-970-788
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valbone Krelani Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valbone Krelani %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1071 Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta Primarë
4724 Tregtia me pakicë e bukës, ëmbëlsirave, produkteve prej mielli dhe produkteve prej sheqeri, në dyqane të specializuara Sekondarë