Bejtush Thaqi B.I.

Emri i biznesit Bejtush Thaqi B.I.
Emri tregtar Tregtia Lëvizëse Bejtush Thaqi
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810339847
Numri i biznesit 70010213
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 17/04/2003
Komuna Kamenicë
Adresa Muçivërc, ,
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Bejtush Thaqi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Bejtush Thaqi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4789 Tregtia me pakicë në tezga dhe tregje të mallrave të tjera Primarë