Valon U. Maloku B.I.

Emri i biznesit Valon U. Maloku B.I.
Emri tregtar Dyqani i pavarur tregtar MALËSIA
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810078627
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 18/12/2017
Komuna Deçan
Adresa Deçan, Junik
Telefoni 044 220 890
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Maloku Agj.i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Maloku %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë