Valon Zabeli B.I.

Emri i biznesit Valon Zabeli B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810077728
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 13/12/2017
Komuna Skenderaj
Adresa Skenderaj, , 28 Nëntori Lagj Nr. II
Telefoni 044/ 214 845
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Zabeli Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Zabeli 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5043379 Njësia Nr. 1 Skenderaj, Skenderaj

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë
7711 Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) i veturave dhe automjeteve të lehta motorike Sekondarë