Sabrije Bicaj I.B.

Emri i biznesit Sabrije Bicaj I.B.
Emri tregtar N.P.H. " Afrimi - B "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810077645
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 13/12/2017
Komuna Istog
Adresa Vrellë, Mbretnesha Teutë
Telefoni 044 252 510
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sabrije Bicaj Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sabrije Bicaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5510 Hotelet dhe akomodimi i ngjashëm Primarë