Lendita Nikçi B.I.

Emri i biznesit Lendita Nikçi B.I.
Emri tregtar D.P.Z. " Albani "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810074071
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 24/11/2017
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Ramë Geci, pn
Telefoni +38344364755
E-mail albanil@gmail.com
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Lendita Nikçi Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Lendita Nikçi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1610 Sharrimi i drurit dhe zdrukthëtaria Primarë
1629 Prodhimi i produkteve të tjera nga druri; artikujve nga tapa, kashta dhe materialeve thurëse Sekondarë
0210 Kulturat pyjore dhe aktivitetet e tjera të pylltarisë Tjera
0240 Shërbime mbështetëse ndaj pyjeve Tjera