ADI GROUP SH.P.K.

Emri i biznesit ADI GROUP SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810198863
Numri i biznesit 71260569
Numri fiskal 601607966
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 29/03/2016
Komuna Gllogoc
Adresa Çikatovë e Re, Rr.e Jasharajve
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 5,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Adnan Gllareva Agj. i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Adnan Gllareva 5,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4322 Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Primarë
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Sekondarë
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera
4329 Instalime të tjera ndërtimore Tjera
4331 Punime suvatimi Tjera
4333 Punime për veshjen e dyshemeve dhe mureve Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
7111 Aktivitetet e arkitekturës Tjera
7410 Aktivitetet e specializuara të dizajnit Tjera
3700 Kanalizimi Tjera
4291 Ndërtimi i projekteve të ujit Tjera