Bujar Nimani B.I.

Emri i biznesit Bujar Nimani B.I.
Emri tregtar N.Sh. " BN PRESS STUDIO "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810056665
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 15/09/2017
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë, Dardani Rr.L.Dukagjini ,37/5
Telefoni 044/424 468
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Bujar Nimani Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Bujar Nimani %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5911 Aktivitetet e prodhimit të filmave, videove dhe programeve televizive Primarë
8292 Aktivitetet e paketimit (ambalazhimit) Sekondarë