Emin Mu. Krasniqi B.I.

Emri i biznesit Emin Mu. Krasniqi B.I.
Emri tregtar D.P.Z. " DY VLLEZRIT "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810333716
Numri i biznesit 71084590
Numri fiskal 601149223
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 22/08/2014
Komuna Kamenicë
Adresa Kamenicë, Kadri Zeka
Telefoni 044 209 824
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Emin Krasniqi Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Emin Krasniqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1610 Sharrimi i drurit dhe zdrukthëtaria Primarë
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Sekondarë
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
4332 Punime montimi nga druri dhe materiale të tjera Tjera
4661 Tregtia me shumicë e makinerive bujqësore, pajisjeve dhe pjesëve furnizuese Tjera
4729 Tregtia me pakicë e produkteve të tjera ushqimore në dyqane të specializuara Tjera
4613 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndës së drurit dhe materialeve të ndërtimit Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
0149 Rritja e kafshëve të tjera Tjera