Egzon A. Morina B.I.

Emri i biznesit Egzon A. Morina B.I.
Emri tregtar D.P.SH. " STIHL EGZONI "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810034637
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 20/06/2017
Komuna Rahovec
Adresa Xërxë, Xërxë
Telefoni 044/230-242
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Morina Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Morina %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9529 Riparimi i artikujve personal dhe shtëpiakë p.k.t. Primarë
9609 Aktivitetet e tjera p.k.t. Sekondarë