Baraza B.I.

Emri i biznesit Baraza B.I.
Emri tregtar N.T.SH. " Baraza "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 70290768
Numri fiskal 600197497
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 09/08/2005
Komuna Fushë Kosovë
Adresa Bardh i Madh, ,
Telefoni 044-505-104
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mahmut Gërguri Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mahmut Gërguri 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9311 Funksionimi i objekteve sportive Primarë
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Sekondarë
5630 Aktivitetet shërbyese të pijeve Tjera
5629 Aktivitetet e tjera shërbyese të ushqimit Tjera