Arra SH.P.K.

Emri i biznesit Arra SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810198665
Numri i biznesit 71255298
Numri fiskal 601598876
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 14/03/2016
Komuna Prizren
Adresa Prizren, 36, Muhaxherëve
Telefoni 044 / 195 834
E-mail ///
Kapitali 10,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Adnan Mustafa AGJENT I REGJISTRUAR

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Adnan Mustafa 10,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1071 Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta Primarë
1072 Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar Sekondarë
1089 Përpunimi i produkteve të tjera ushqimore p.k.t Tjera
4724 Tregtia me pakicë e bukës, ëmbëlsirave, produkteve prej mielli dhe produkteve prej sheqeri, në dyqane të specializuara Tjera
4729 Tregtia me pakicë e produkteve të tjera ushqimore në dyqane të specializuara Tjera
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Tjera