Visar Alitjaha B.I.

Emri i biznesit Visar Alitjaha B.I.
Emri tregtar N.P.SH. "Dini"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810014811
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 06/04/2017
Komuna Suharekë
Adresa Mushtishtë, .
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Alitjaha Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Alitjaha %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
2223 Prodhimi i artikujve të plastikës për ndërtimtari Primarë
2229 Prodhimi i produkteve të tjera të plastikës Sekondarë
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera