Valon Hy. Gashi B.I.

Emri i biznesit Valon Hy. Gashi B.I.
Emri tregtar N.T.SH " ENISI - H-G "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810008335
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 21/03/2017
Komuna Klinë
Adresa Klinë, Nr.42, Abedin Rexha
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Gashi Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Gashi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9522 Riparimi i pajisjeve elektroshtëpiake dhe pajisjeve për shtëpi dhe të kopshtarisë Primarë
4754 Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara Sekondarë
9529 Riparimi i artikujve personal dhe shtëpiakë p.k.t. Tjera