Arsim Mulaj B.I.

Emri i biznesit Arsim Mulaj B.I.
Emri tregtar Ferma " Te Arra "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810006876
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 16/03/2017
Komuna Pejë
Adresa Llozhan
Telefoni 044-275-750
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Mulaj Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arsim Mulaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0141 Rritja e gjedheve për qumësht Primarë
0149 Rritja e kafshëve të tjera Tjera
8130 Aktivitete shërbimi të mirëmbajtjes dhe kujdesit të shesheve (mjedisit) Tjera