Egzon Beka B.I.

Emri i biznesit Egzon Beka B.I.
Emri tregtar D.P.T. " Kauboj Xhema "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810213207
Numri i biznesit 71336980
Numri fiskal 601709845
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 23/11/2016
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Agim Ramadani
Telefoni 044/214-077
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Beka Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Beka %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë
4729 Tregtia me pakicë e produkteve të tjera ushqimore në dyqane të specializuara Sekondarë