TERMO GLASS SH.P.K.

Emri i biznesit TERMO GLASS SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810198540
Numri i biznesit 71251586
Numri fiskal 601593082
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 03/03/2016
Komuna Malishevë
Adresa Malishevë, Imer Krasniqi, pn
Telefoni +38349712990
E-mail termoglass-ks@hotmail.com
Kapitali 1,800.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Kryeziu Drejtor
Valon Kryeziu Agj. i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Kryeziu 1,800.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
2311 Prodhimi i qelqit të rrafshët Primarë
2223 Prodhimi i artikujve të plastikës për ndërtimtari Sekondarë
2313 Prodhimi i qelqit bosh (i zbrazët) Tjera
2312 Formësimi dhe përpunimi i qelqit të rrafshët Tjera
2433 Formimi ose palosja e ftohtë Tjera
2512 Prodhimi i dyerve dhe dritareve prej metalit Tjera
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tjera