Bujar Cacaj B.I.

Emri i biznesit Bujar Cacaj B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810212936
Numri i biznesit 71327523
Numri fiskal 601696349
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 20/10/2016
Komuna Deçan
Adresa Deçan, Luan Haradinaj
Telefoni 045/407-113
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Bujar Cacaj Agj. i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Bujar Cacaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Primarë
5629 Aktivitetet e tjera shërbyese të ushqimit Sekondarë
5630 Aktivitetet shërbyese të pijeve Tjera
4634 Tregtia me shumicë e pijeve Tjera
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera