ELECTRA SH.P.K.

Emri i biznesit ELECTRA SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810198524
Numri i biznesit 71251136
Numri fiskal 601592620
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 19
Data e regjistrimit 03/03/2016
Komuna Graçanicë
Adresa SUHODOLL, Magj.Prishtinë-Lipjan
Telefoni 049 301 050
E-mail ///
Kapitali 507,812.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Gashi Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Selman Hoti 169,270.00€ 33.33%
Valon Gashi 169,272.00€ 33.33%
Lutfi Gashi 169,270.00€ 33.33%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5243084 Electra Prishtinë, Prishtinë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4222 Ndërtimi i projekteve të shërbimeve publike për energji elektrike dhe telekomunikime Primarë
3514 Tregtia e energjisë elektrike Sekondarë
3511 Prodhimi i energjisë elektrike Tjera
3512 Transmetimi i energjisë elektrike Tjera
4643 Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake Tjera
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
9522 Riparimi i pajisjeve elektroshtëpiake dhe pajisjeve për shtëpi dhe të kopshtarisë Tjera
7112 Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Tjera
7120 Testimi teknik dhe analizat Tjera
2712 Prodhimi i aparaturave të shpërndarjes dhe kontrollit të energjisë elektrike Tjera
3313 Riparimi i pajisjeve elektronike dhe optike Tjera
9511 Riparimi i kompjuterëve dhe pajisjeve periferike Tjera
9521 Riparimi i pajisjeve elektronike të konsumit Tjera
4321 Instalime elektrike Tjera
2732 Prodhimi i telave dhe kabllove të tjera elektrike dhe elektronike Tjera
2790 Prodhimi i pajisjeve të tjera elektrike Tjera
3314 Riparimi i pajisjeve elektrike Tjera
3513 Shpërndarja e energjisë elektrike Tjera
4652 Tregtia me shumicë e pajisjeve elektronike dhe të telekomunikimit, si dhe pjesëve të tyre Tjera
4752 Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Tjera
9512 Riparimi i pajisjeve të komunikimit Tjera
2711 Prodhimi i motorëve elektrikë, gjeneratorëve dhe transformatorëve Tjera
2733 Prodhimi i pajisjeve elektroinstaluese Tjera
2740 Prodhimi i pajisjeve elektrike të ndriçimit Tjera
2751 Prodhimi I pajisjeve elektrike shtëpiake Tjera
4647 Tregtia me shumicë e mobilieve, qilimave dhe pajisjeve të ndriçimit Tjera