Edon Makolli B.I.

Emri i biznesit Edon Makolli B.I.
Emri tregtar O.S.S. " Visari Ved Dent "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810212788
Numri i biznesit 71324265
Numri fiskal 601694864
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 11/10/2016
Komuna Prishtinë
Adresa Hajvali, Rr.Brigada 153
Telefoni 044 - 458 - 459
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Edon Makolli Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Edon Makolli 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
8623 Aktivitetet e dentistëve Primarë
4651 Tregtia me shumicë e kompjuterëve, e pajisjeve periferike të kompjuterëve dhe softuerëve Sekondarë
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
4774 Tregtia me pakicë e artikujve ortopedikë dhe mjeksorë, në dyqane të specializuara Tjera
4618 Aktivitetet e ndërmjetësimit të specializuar për shitjen e produkteve të veçanta Tjera
4644 Tregtia me shumicë e porcelanit dhe artikujve të xhamit, si dhe e materialeve pastruese Tjera
4646 Tregtia me shumicë e artikujve farmaceutikë Tjera
7112 Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Tjera
8622 Aktivitetet e mjekësisë së specializuar Tjera