Visar B. Musliu B.I.

Emri i biznesit Visar B. Musliu B.I.
Emri tregtar N.P.T. " Visarii "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811272062
Numri i biznesit 71319806
Numri fiskal 601170393
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 5
Data e regjistrimit 28/09/2016
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, 140, Zona Industriale
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Musliu Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Musliu %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5112338 VISARI Gjilan, Gjilan
2 5167809 Visarii Prishtinë, Prishtinë
3 70636018 VISARI CARPET Prishtinë, Prishtinë
4 71100383 KASHMIR HOME COLLECTION Prishtinë, Prishtinë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4641 Tregtia me shumicë e tekstileve Primarë
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Sekondarë
4759 Tregtia me pakicë e mobilieve, pajisjeve të ndriçimit dhe artikujve të tjerë shtëpiakë, në dyqane të specializuara Tjera
4649 Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë shtëpiakë Tjera