Mejreme Iberhysaj B.I.

Emri i biznesit Mejreme Iberhysaj B.I.
Emri tregtar N.SH. '' Z. IBERHYSAJ ''
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810212598
Numri i biznesit 71316238
Numri fiskal 601681035
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 15/09/2016
Komuna Deçan
Adresa Deçan, Skenderbeu
Telefoni 044/253-290
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mejreme Iberhysaj Agj. i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mejreme Iberhysaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4331 Punime suvatimi Primarë
4333 Punime për veshjen e dyshemeve dhe mureve Sekondarë