Shampion B.I.

Emri i biznesit Shampion B.I.
Emri tregtar D.P.T.,, Shampion"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 71315010
Numri fiskal 601679303
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 13/09/2016
Komuna Mitrovicë
Adresa Mitrovicë, Mbretëresha Teutë
Telefoni 028/532104
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Kalludra Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Kalludra %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Primarë