Egzon Bujupi B.I.

Emri i biznesit Egzon Bujupi B.I.
Emri tregtar N.T.SH. " Malësori "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810212316
Numri i biznesit 71307573
Numri fiskal 601642839
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 18/08/2016
Komuna Fushë Kosovë
Adresa Fushë Kosovë, E Pejës Nr.4
Telefoni 044-691-880
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Bujupi Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Bujupi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0111 Kultivimi i drithërave (përveç orizit), i bimëve bishtajore dhe i farërave vajore Primarë
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Sekondarë
4643 Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake Tjera
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera