Valbone F. Berisha B.I.

Emri i biznesit Valbone F. Berisha B.I.
Emri tregtar DPT ,, Vllazerit Isufi "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810212275
Numri i biznesit 71306127
Numri fiskal 601667035
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 15/08/2016
Komuna Rahovec
Adresa Guri i Kuq, ,
Telefoni 044/255-438
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valbone Berisha Agjente e Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valbone Berisha 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë