EA'dvisory & Accounting L.L.C.

Emri i biznesit EA'dvisory & Accounting L.L.C.
Emri tregtar EA'dvisory & Accounting
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811884164
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 10/12/2021
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rr.Lidhja e Prizrenit, Nr.11
Telefoni +38345565477
E-mail mr.earifi@hotmail.com
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Arifi Drejtor menaxhues Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Arifi 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
6920 Aktivitetet e kontabilitetit, libërmbajtjes dhe auditimit; këshillime tatimore Primarë
7022 Aktivitetet e këshillimit për biznes dhe këshillat e tjera për manaxhim Sekondarë
7010 Aktivitetet e udhëheqjes së ndërmarrjeve Tjera
6201 Aktivitetet e programimit kompjuterik Tjera
6202 Aktivitetet e këshillimeve kompjuterike Tjera
6311 Përpunimi i të dhënave, hostimi i informacionit dhe aktivitetet e lidhura me to Tjera
6810 Blerja dhe shitja e patundshmërisë personale Tjera