Visar Llapashtica B.I.

Emri i biznesit Visar Llapashtica B.I.
Emri tregtar NPT VELLUSHA
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810211805
Numri i biznesit 71298116
Numri fiskal 601656202
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 19/07/2016
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, 29, Bajram Kelmendi
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Llapashtica Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Llapashtica %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5166861 VELLUSHA . NR. 1 Prishtinë, Prishtinë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
2410 Prodhimi i hekurit dhe çelikut bazë, si dhe i ferrolegurave Primarë
2511 Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre Sekondarë
2550 Farkimi, presimi, stampimi dhe palosja rrethore e metaleve; pluhuri metalurgjik Tjera
2562 Përpunimi mekanik Tjera
3101 Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve Tjera
3109 Prodhimi i mobilieve të tjera Tjera
4619 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera