Valon S. Cacaj B.I.

Emri i biznesit Valon S. Cacaj B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810211657
Numri i biznesit 71294145
Numri fiskal 601651335
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 04/07/2016
Komuna Deçan
Adresa Deçan
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Cacaj Agj. i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Cacaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5008204 Inter Eksport Deçan, Deçan

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4613 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndës së drurit dhe materialeve të ndërtimit Primarë
4615 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e mobilieve, mallrave shtëpiake, pjesëve elektronike dhe hekurishteve Sekondarë
4619 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tjera
4631 Tregtia me shumicë e frutave dhe perimeve Tjera
4634 Tregtia me shumicë e pijeve Tjera
4644 Tregtia me shumicë e porcelanit dhe artikujve të xhamit, si dhe e materialeve pastruese Tjera
1920 Prodhimi i produkteve të rafinuara të naftës Tjera