Egzon Gigollaj B.I.

Emri i biznesit Egzon Gigollaj B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810211467
Numri i biznesit 71292096
Numri fiskal 601648499
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 24/06/2016
Komuna Deçan
Adresa Deçan, D.e Kombit
Telefoni 044/354-473
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Gigollaj Agj. i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Gigollaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1071 Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta Primarë
4724 Tregtia me pakicë e bukës, ëmbëlsirave, produkteve prej mielli dhe produkteve prej sheqeri, në dyqane të specializuara Tjera