Daci Metal & Co SH.P.K.

Emri i biznesit Daci Metal & Co SH.P.K.
Emri tregtar Daci Metal & Co
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811551820
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 10
Data e regjistrimit 15/03/2021
Komuna Fushë Kosovë
Adresa Bardh i Madh, Rruga Uçk, nr.90B
Telefoni +38344188741
E-mail daci@daci-ks.com
Kapitali 10,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Gentrit Gërguri Drejtor menaxhues Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Gentrit Gërguri 10,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
2599 Prodhimi i produkteve të tjera metalike p.k.t. Primarë
2511 Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre Sekondarë
2512 Prodhimi i dyerve dhe dritareve prej metalit Tjera
2529 Prodhimi i tankerëve, rezervuarëve dhe kontejnerëve të tjerë prej metalit Tjera
2561 Trajtimi dhe veshja e metaleve Tjera
2562 Përpunimi mekanik Tjera
2593 Prodhimi i produkteve prej teli, zinxhiri dhe suste Tjera
3299 Prodhimi tjetër p.k.t. Tjera
4613 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndës së drurit dhe materialeve të ndërtimit Tjera
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
2344 Prodhimi i produkteve të tjera teknike prej qeramikës Tjera
2351 Prodhimi i çimentos Tjera
2361 Prodhimi i produkteve prej betonit për qëllime ndërtimi Tjera
2363 Prodhimi i betonit të përzier, i gatshëm për përdorim Tjera
2365 Prodhimi i fibrave të çimentos Tjera
2410 Prodhimi i hekurit dhe çelikut bazë, si dhe i ferrolegurave Tjera
2420 Prodhimi i tubave, gypave, profileve bosh dhe pajisjeve të tjera nga çeliku Tjera
2431 Tërheqja në të ftohtë e shufrave Tjera
2433 Formimi ose palosja e ftohtë Tjera
2434 Tërheqja e ftohtë e telit Tjera
2452 Derdhja (fonderia) e çelikut Tjera