MORINA DESIGN SH.P.K.

Emri i biznesit MORINA DESIGN SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811548546
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 05/03/2021
Komuna Klinë
Adresa Zajm, Rr. Deshmoret e lirise, pn
Telefoni +38349388312
E-mail x.onchee@hotmail.com
Kapitali 5,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Morina Drejtor menaxhues Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Morina 5,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4329 Instalime të tjera ndërtimore Primarë
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Sekondarë
4221 Ndërtimi i projekteve të tubacioneve dhe kanalizimeve Tjera
4291 Ndërtimi i projekteve të ujit Tjera