Egzon Syla B.I.

Emri i biznesit Egzon Syla B.I.
Emri tregtar N.P.T. " First Tobako "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810211095
Numri i biznesit 71286789
Numri fiskal 601641419
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 09/06/2016
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë, 20, Sadik Stavileci
Telefoni 044/203-243
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Syla Agjent i iRegjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Syla 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4635 Tregtia me shumicë e produkteve të duhanit Primarë
4726 Tregtia me pakicë e produkteve të duhanit në dyqane të specializuar Sekondarë
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
6419 Ndërmjetësimet e tjera monetare Tjera
6499 Aktivitetet e tjera shërbyese financiare, përveç fondit të sigurimit dhe atij pensional p.k.t. Tjera
7420 Aktivitetet e fotografimit Tjera
4617 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e mallrave ushqimore, pijeve dhe duhanit Tjera