KOMBINIMI SERVICE SH.P.K.

Emri i biznesit KOMBINIMI SERVICE SH.P.K.
Emri tregtar KOMBINIMI SERVICE
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811503293
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 5
Data e regjistrimit 03/02/2021
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rruga Bajram Bahtiri, 59
Telefoni +38345689396
E-mail kombinimiserviceshpk@gmail.com
Kapitali 2,500.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Jusuf Krasniqi Drejtor menaxhues Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Jusuf Krasniqi 2,500.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5275679 KOMBINIMI SERVICE 1 Lipjan, Lipjan

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Sekondarë
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
4531 Tregtia me shumicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tjera
4511 Tregtia e veturave dhe automjeteve me fuqi motorike të vogël Tjera
4519 Tregtia e automjeteve të tjera Tjera