TV ARBËRIA 1 SH.P.K.

Emri i biznesit TV ARBËRIA 1 SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811500190
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 25/01/2021
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rruga Agim Çela, P.n.
Telefoni +38348410045
E-mail jetonipr@gmail.com
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Jeton Kabashi Drejtor menaxhues Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Jeton Kabashi 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
6010 Transmetimi i programeve radiofonike Primarë
6020 Aktivitetet e transmetimit të programeve televizive Sekondarë
6312 Web portalet Tjera
6391 Aktivitetet e agjencive të lajmeve Tjera
7312 Publiciteti përmes mediave Tjera